SPROGCENTER MIDT
Sprogcenter Midt er Danmarks erhvervsrettede sprogcenter. Vi lærer udlændinge dansk ved at udnytte samspillet mellem job og sprog. Vi tilbyder også individuelt tilrettelagt undervisning til voksne ordblinde.
AOF MIDT

Hvis du har svært ved at læse, skrive og regne kan du få hjælp hos AOF MIDT. Vi underviser ordblinde voksne i dansk og matematik.

Undervisningen er ikke som dengang, du gik i folkeskole. Vi underviser på en anden måde, og vi er bevidste om, at det skal være sjovt at lære. Her er alle kursister ordblinde, og undervisningen foregår i et trygt miljø på små hold med højst seks personer.

Du bliver undervist af lærere, som er specialister i at undervise ordblinde voksne. Lærerne støtter dig og har stor forståelse for, hvordan det er at være ordblind. Du er selv med til at bestemme, hvilke emner du vil arbejde med.

Horsens HF & VUC

Vi tilbyder undervisning til ordblinde på alle niveauer med udgangspunkt i den enkeltes behov og mål.
Fleksibel og individuel tilrettelæggelse er nøgleord for vores undervisning for ordblinde. Derfor laver vi både undervisning til ordblinde der er i job, jobsøgende, under uddannelse og seniorer. Vores undervisning for ordblinde foregår på små hold både dag og aften, og vi laver også skræddersyede kurser til virksomheder.
Skolen tilbyder desuden unge og voksne undervisning og uddannelse på alle niveauer fra FVU, 9. – 10 klasse og til HF.
Mød os på messen – så kan vi tale om, hvordan vi hjælper dig videre med uddannelse, der passer til dig og dine mål!

SKANDERBORG ODDER
CENTER FOR UDDANNELSE

SCU Campus Skanderborg samler de mest populære ungdomsuddannelser og mere end 2000 elever i et hyggeligt og fagligt stærkt studiemiljø i Skanderborg.

Vi arbejder på alle vores afdelinger med at tilbyde den fornødne vejledning og støtte til ordblinde elever /kursister med afsæt i en ægte og velment interesse for, at den enkelte skal få så godt og udbytterigt studieforløb som muligt.

ASV HORSENS

Udnytter du dine potentialer ? 

Er du ordblind, eller har du svært ved at læse og skrive ?

Mangler du at få forbedret dine kundskaber i matematik?

ASV Horsens tilbyder undervisning på små hold, der passer til dig og dine behov.
 

Vi samarbejder med Jobcenter Horsens om instruktion og vejledning i brug af it-rygsæk. Vi kan også vejlede dig omkring it-hjælpemidler og apps, der kan hjælpe dig i hverdagen.

  

Kom til en samtale hos Tina Steffensen, Tordenskjoldsgade 23, Horsens, og få en snak om dine muligheder for undervisning  – tlf. 24907787.

Netværkslokomotivet 

Netværkslokomotivet er et uafhængigt virksomhedsnetværk, som sætter fokus udvikling af primært voksnes læse-, stave-, skrive-, regne- og IT-færdigheder.

 

Vi hjælper gerne ude på virksomheden eller organisationen med at informere om, inspirere og motivere til at udvikle de almene kundskaber. Der er mange gode og fleksible muligheder, og også gode råd at hente til finansiering af uddannelsesaktiviteter.

Hedensted Bibliotekerne

Hedensted Bibliotekerne er for alle. Vores kerneydelse er at give alle borgere mulighed for fri og lige adgang til viden, information og kulturelle oplevelser

Horsens Kommune
BIBLIOTEKERNE

Horsens kommunes biblioteker har en bred vifte af tilbud til ordblinde. Blandt andet har vi en stor samling af letlæselige bøger og tilbyder adgang til en verden af oplevelser i form af film, musik, lydbøger og meget mere. Lån også fra vores samling af pædagogisk legetøj i ”Legeteket” og mød vores læsehund Smut på biblioteket.

  • Facebook Social Icon

Nyheder om ordblindemessen

Ordblindemesse 2018